Om oss
Produkter
Reg. innhold
Søk i prodreg
Ajourhold
Adresser
Felles B/P
Landbrukskat.
Aktuelt
In English
Logg inn

Landbrukskatalogen


Felles brukernavn og passord er et samarbeid mellom organisasjonene i landbruket og Produsentregisteret SA. Den inneholder basisinformasjon om foretakene i landbruket (orgnr, organisasjonsnavn, adresse, telefon og e-post) og gir tjenesten "Felles brukernavn og passord". 


Her finner du mer informasjon.

Ønsker du kontakt med oss, kan du ringe 22 05 47 30

  • mandag-torsdag 08:00 - 16:00, fredag 08:00 - 15:00
  • eller sende e-post til post@prodreg.no
  • Fra 15. mai til og med 14. august har vi sommertid: mandag-fredag 08:00 - 15:00
  • i romjula er kontoret betjent fra 10:00 - 14:00

 

Logg inn til
 Gå til:

 
Profil, registrere e-post

Kjenner du ditt produsentnummer og passord i Produsentregisteret, kan du logge inn nedenfor og endre din egen profil. Du kan registrere/endre adresse, telefonnr., e-postadresse og passord. Det er også mulig å reservere seg mot utsendelser.

 
Mangler passord

Kjenner du produsentnummeret ditt, men ikke passordet, kan du her be om å få passordet tilsendt. Du kan selv velge om du vil ha passordet tilsendt som SMS, e-post eller brev. Ved valg av SMS eller e-post må du angi mobilnummer eller e-postadresse som samsvarer med det som ligger registrert i Produsentregisteret. Kjenner du ikke mobilnummer eller e-postadressen må du velge å få passordet tilsendt som brev.

Produsenten kan selv registrere mobilnummer og e-postadresse i Produsentregisteret etter at passordbrev er mottatt.

 
Mangler produsentnr

Alle bønder har, eller skal ha, et produsentnummer. Kjenner du det ikke, kan du be om få tilsendt ditt produsentnummer på SMS eller e-post. Finnes opplysningene du angir allerede registrert i Produsentregisteret vil det automatisk sendes et svar til deg.

I de tilfeller der saken må behandles manuelt vil du bli tildelt en sak i Produsentregisteret med tilhørende referanse.

 
Har du bruk for et produsentnummer som identifikator (til øremerker etc) og ikke er registrert i landbruksregisteret, og ikke har foretak, ber vi deg
  • Ta kontakt med ditt lokale landbrukskontor. Opplysningene de trenger er ditt fødselsnummer (11 siffer), navn og adresse, samt kommunenr/navn og gnr/bnr der dyra skal være.